Om os

Vildmedblomster.dk så dagens lys tilbage i 2005. Jeg havde netop overtaget min mors firma, Eva Pedersen, flyttet forretningen fra Næstved til Snesere, og var i færd med at finde formen i nye rammer og med nyt navn: ep engros.

ep engros er en gammel virksomhed med et nyt navn. Vores rødder går tilbage til Vordingborgvej i Næstved, hvor min morfar, Aage Pedersen, igennem mange år drev virksomheden Aage Pedersens Frøhandel; en blandet landhandel med engrossalg af alt indenfor gartneri og blomsterbinderi samt en stor detailbutik med frøhandel/havecenter.

Vildmedblomster.dk blev til i ønsket om en lidt mere strukturet handel til private. Med ønsket om at bruge den ekspertise, vi gennem årene har bygget op ved engrossalg, og i håbet om at sprede kendskabet til gode og sunde sorter. Det er gennem årene blevet til en årlig blomsterløgbestillingsliste, forskellige frøpakketilbud plus "alt det løse".

 

gaardMed vores nye hjemmeside ønsker vi at bygge videre på det ønske. At udvide med flere gode tilbud og endnu bredere sortiment.

Vildmedblomster.dk er ikke en internetbutik, og du kan ikke betale med betalingskort. Du bestiller ved at sende en mail med din bestilling. Når vi har pakket din ordre, sender vi en mail med fakturanummer og kontooplysninger. Så snart vi har registreret din indbetaling, går varen af sted fra vores lager. Du er også velkommen til selv at afhente din ordre.

Som hidtil ønsker vi, at den personlige kontakt skal være i højsædet, og du er til hver en tid velkommen til at kontakte os for spørgsmål vedrørende vores sortiment, eller hvis du ønsker frø, løg eller andet, som du ikke umiddelbart finder.

Med venlig hilsen

Jane Kirstine Benson